Kiitoksia Kaljaasi Ansion asiakkaille kesästä 2019! 

 

Kaljaasi Ansio lähdössä Maakallasta 25.7.2015 Kuva: Sauli Herva

KALJAASI ANSION PURJEHDUSKAUSI 2019 ON LOPPUNUT!

Kaljaasi Ansion kesä on mennyt hienosti ja kiitos kuuluu kaikille asiakkaillemme. Te teitte kesästä jälleen kerran mahtavan!  Paljon kiitoksia! 

Kesän 2020 purjehduksia voi jo varata!

 

Katso Jukka Vuolaspuron uusi video Ansiolla Kallaan 2  2018. Plassin Kyläyhdistys kiittää jällen Jukka Vuolaspuroa erinomaisesta videosta ja samalla Ansion hienosta mainostamisesta, KIITOKSIA!

https://www.youtube.com/watch?v=deuOaoH__rY

 Katso Stepi Sundbergin ja Leena Aijasahon hieno video Kaljaasi Ansiolla Maakallaan 7-2017   Plassin kyläyhdistus kiittää Stepiä ja Leenaa hienosta videosta ja sen tuomasta näkyvyydestä Kaljaasi Ansiolle ja Maakallalle.  

Katso Jukka Vuolaspuron mahtava video Ansiolla Kallaan 18 07 2016.  Plassin Kyläyhdistys kiittää Jukka Vuolaspuroa aivan mahtavasta videosta ja samalla Ansion hienosta mainostamisesta, KIITOKSIA!

https://www.youtube.com/watch?v=n9-YvpNyQwg

 

Tiedustelut/varaukset puhelimella 044 2704358 tai sähköpostilla jorma.untinen@omanetti.fi

 

Tässä tämän hetken yleisöpurjehdukset:    

 

...

 

Purjehdusmatkan sisältö:
Ansion matkat tehdään normaalisti Maakallaan ja siellä viivytään noin tunti. Kallankarien erikoisuus on niiden luonnon lisäksi saarten itsehallinto, jonka "ylintä päätäntä- ja tuomiovaltaa" käyttää karikokous. Itsehallinto on peräisin Ruotsin vallan ajalta ja pohjautuu kuningas Aadolf Fredrikin vuonna 1771 säätämään hamina-ordningiin, jossa karien hallinto määrätään kalastajien huostaan. Karikokous pidetään kerran vuodessa, aina Jaakonpäivää lähinnä olevana sunnuntaina.

Huonomalla ilmalla Maakallan satamaan ei voida rantautua, jolloin matkaa pitää sovitella olosuhteiden mukaan. Matkan kokonaiskestoaika on noin 4,5 tuntia ja sen aikana tarjotaan kahvia ja virvokkeita sekä herkullinen lohikeitto ateria sisältäen leivät ja juoman.

Laivaan mahtuu 34 matkustajaa ja matkustajien määrää laskettaessa lapsi lasketaan puoleksi matkustajaksi.

Koko laivan varaukset:
Asiakas voi varata koko laivan yksityistilaisuutta varten. Ansiolla on pidetty jo monet synttärit, perhejuhlat ja työpaikan tykyreissut. Erinomaisen mieleenpainuvia tiaisuuksia ovat olleet mahtavat häät, joissa hääpari on vihitty  Maakallan kirkossa tai jopa Ansion kannella.

Koko laivan varauksen verollinen hinta on 1360 € ja hinta sisältää edellä kerrotut tarjoilut!  Matkat ovat nyt varattavissa joten kannattaa varata ajoissa jotta saa matkan haluamalleen ajankohdalle.

Tilattu yleisöpurjehdus:
Mikäli sinulla on tiedossa sopivankokoinen porukka mutta ei kuitenkaan riittävästi koko laivan varaukseen, voimme tehdä kyseiselle ajankohdalle tilatun yleisöpurjehduksen, johon voit varata haluamasi määrän paikkoja ja laitamme loput paikat heti yleiseen myyntiin! Tilatun yleisöpurjehduksen matkan sisältö ja hinta on sama kuin normaalilla yleisöpurjehduksella. Kannattaa tiedustella myös tätä mahdollisuutta.

Yleisöpurjehdukset:
Varaamattomista yleisöpurjehduksista ilmoitetaan viimeistään noin viikko etukäteen jolloin matkan voi varata. Varauksella varmistaa sen että varmasti pääsee kyytiin. Jos laivassa on vapaata tilaa niin kyytiin pääsee astumalla laivaan ja ostamalla lippu laivan lähtiessä. Yleisöpurjehduksella on sama sisältö kuin koko laivan varauksella. Tarjoilut sisältyvät hintaan!
Yleisöpurjehduksen hinnat ovat: aikuiset 40 €, lapset 20 €, perhelippu 100 €, joka sisältää 2 aikuista ja 2 lasta.

Lähtösatama:
Ansio lähtee matkalle Rahjan kalasatamasta, Konikarvontie 200 KALAJOKI

Yleisöpurjehduksen voi antaa myös lahjakorttina, jonka lahjansaaja voi käyttää matkalle mikä sopii itselle parhaiten!

Tiedustelut/varaukset puhelimella 044 2704358 tai sähköpostilla jorma.untinen@omanetti.fi

Toivotamme Teidät tervetulleiksi ikimuistoiselle purjehdusmatkalle. Uskomme että matka tulee olemaan yksi kesän kohokohdista.
 


Kaljaasi Ansio 25.6.2014. Kuva: Flatlight Creative House