Kaljaasi Ansion matkat kesälle  2021! 

 

Kaljaasi Ansio lähdössä Maakallasta 25.7.2015 Kuva: Sauli Herva

 

KALAJOEN KAUPUNGIN TIEDOTE!

Matkailumajakka ansioituneelle Kalajoen lippulaivalle

Matkailumajakka-palkinnon tänä vuonna saanut Kaljaasi Ansio sekä sen taustalla vaikuttava Plassin Kyläyhdistys sai tunnustusta koko Kalajoen merellisen imagon vahvistamisesta sekä vanhan laivanrakennusperinteen elvyttämisestä ja paikallisen yhteistoiminnan lisäämisestä. Matkailumajakka-palkinto on annettu vuosittain Kalajoen tunnettuutta edistävästä toiminnasta.

Kaljaasi Ansio ja Plassin Kyläyhdistys kiittää Kalajoen kaupunkia hienosta muistamisesta. Samalla kiitämme kaikkia tukijoita yhteistyökumppaneita ja Ansion mahtavia asiakkaita. Ilman teitä tämä ei olisi ollut mahdollista, Kiitoksia!

Katso KALAJOEN KAUPUNGIN video MATKAILUMAJAKKA  2020. Videon tekijä Antti Roslander. 

 

Kaljaasi Ansion purjehdukset!

Kaljaasi Ansion purjehduskausi 2020 on päättynyt ja Ansio on ajettu telakalle 29.8.2020 odottamaan kesää 2021. Kiitoksia kaikille meidän mahtaville asiakkaille ja tavataan jälleen ensi kesänä. Kesän 2021 purjehdusmatkat ovat jo varattavissa!

 

Katso Jukka Vuolaspuron video Ansiolla Kallaan 2  2018. Plassin Kyläyhdistys kiittää jällen Jukka Vuolaspuroa erinomaisesta videosta ja samalla Ansion hienosta mainostamisesta, KIITOKSIA!

 

 Katso Stepi Sundbergin ja Leena Aijasahon hieno video Kaljaasi Ansiolla Maakallaan 7-2017   Plassin kyläyhdistus kiittää Stepiä ja Leenaa hienosta videosta ja sen tuomasta näkyvyydestä Kaljaasi Ansiolle ja Maakallalle.  

Katso Jukka Vuolaspuron mahtava video Ansiolla Kallaan 18 07 2016.  Plassin Kyläyhdistys kiittää Jukka Vuolaspuroa aivan mahtavasta videosta ja samalla Ansion hienosta mainostamisesta, KIITOKSIA!

https://www.youtube.com/watch?v=n9-YvpNyQwg

 

Tiedustelut/varaukset puhelimella 044 2704358 tai sähköpostilla jorma.untinen@omanetti.fi   

Purjehduskausi 2020 on päättynyt, kauden 2021 matkat ovat jo varattavissa!

 .

Purjehdusmatkan sisältö:
Ansion matkat tehdään normaalisti Maakallaan ja siellä viivytään noin tunti. Kallankarien erikoisuus on niiden luonnon lisäksi saarten itsehallinto, jonka "ylintä päätäntä- ja tuomiovaltaa" käyttää karikokous. Itsehallinto on peräisin Ruotsin vallan ajalta ja pohjautuu kuningas Aadolf Fredrikin vuonna 1771 säätämään hamina-ordningiin, jossa karien hallinto määrätään kalastajien huostaan. Karikokous pidetään kerran vuodessa, aina Jaakonpäivää lähinnä olevana sunnuntaina.

Huonomalla ilmalla Maakallan satamaan ei voida rantautua, jolloin matkaa pitää sovitella olosuhteiden mukaan. Matkan kokonaiskestoaika on noin 4,5 tuntia ja sen aikana tarjotaan kahvia ja virvokkeita sekä herkullinen lohikeitto ateria sisältäen leivät ja juoman.

Laivaan mahtuu 34 matkustajaa ja matkustajien määrää laskettaessa lapsi lasketaan puoleksi matkustajaksi.

Koko laivan varaukset:
Asiakas voi varata koko laivan yksityistilaisuutta varten. Laivalle mahtuu 34 matkustajaa ja varaus katsotaan aina koko laivan varaukseksi kun asiakas varaa yli 30 paikkaa.  Ansiolla on pidetty jo monet synttärit, perhejuhlat ja työpaikan tykyreissut. Erinomaisen mieleenpainuvia tilaisuuksia ovat olleet mahtavat häät, joissa hääpari on vihitty  Maakallan kirkossa tai jopa Ansion kannella.

Koko laivan varauksen verollinen hinta on 1500 € ja hinta sisältää edellä kerrotut tarjoilut!  Matkat ovat nyt varattavissa joten kannattaa varata ajoissa jotta saa matkan haluamalleen ajankohdalle.

Tilattu yleisöpurjehdus:
Mikäli sinulla on tiedossa sopivankokoinen porukka maksimissaan 28 henkilöä etkä halua varata koko laivaa, voimme tehdä kyseiselle ajankohdalle tilatun yleisöpurjehduksen, johon voit varata haluamasi määrän paikkoja ja laitamme loput paikat heti yleiseen myyntiin! Tilatun yleisöpurjehduksen matkan sisältö ja hinta on sama kuin normaalilla yleisöpurjehduksella. Kannattaa tiedustella myös tätä mahdollisuutta.

Yleisöpurjehdukset:
Varaamattomista yleisöpurjehduksista ilmoitetaan viimeistään noin viikko etukäteen jolloin matkan voi varata. Varauksella varmistaa sen että varmasti pääsee kyytiin. Jos laivassa on vapaata tilaa niin kyytiin pääsee astumalla laivaan ja ostamalla lippu laivan lähtiessä. Yleisöpurjehduksella on sama sisältö kuin koko laivan varauksella. Tarjoilut sisältyvät hintaan!
Yleisöpurjehduksen hinnat ovat: aikuiset 40 €, lapset 20 €, perhelippu 100 €, joka sisältää 2 aikuista ja 2 lasta.

Lähtösatama:
Ansio lähtee matkalle Rahjan kalasatamasta, Konikarvontie 200 KALAJOKI

Yleisöpurjehduksen voi antaa myös lahjakorttina, jonka lahjansaaja voi käyttää matkalle mikä sopii itselle parhaiten!

Tiedustelut/varaukset puhelimella 044 2704358 tai sähköpostilla jorma.untinen@omanetti.fi

Toivotamme Teidät tervetulleiksi ikimuistoiselle purjehdusmatkalle. Uskomme että matka tulee olemaan yksi kesän kohokohdista.
 


Kaljaasi Ansio 25.6.2014. Kuva: Flatlight Creative House